![](/uploads/posts/2017-07/thumbs/1501148144_nol.jpg)
آرد نول :آردی است که بیشتراز مغز دانه تهیه شود و دارای درصد بسیار پایینی سبوس نسبت به سایر آردها می باشد. این آرد جهت مصارف قنادی ها، کیک و کلوچه، کراکر، بیسکویت مورد استفاده قرار می گیرد.
. مدت ماندگاری محصول در شرایط بهینه و مناسب ( رطوبت نسبی ۶۵-۶۰% و دمای حداکثر ۲۰ سیلیوس ) می توان حداکثر ۶ ماه نگهداری نمود.
در شرایط عادی حداکثر ۲ ماه.
ویژگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی فرآورده های نهایی – آرد نول
![](/uploads/posts/2017-07/medium/1501148158_nool.jpg)