01134724941

info@arderezaee.com

مازندران - نکا

کیلومتر 2 جاده نیروگاه

شنبه تا پنج شنبه

09:00 تا 22:00


آرد ستاره :آردی است که قسمت اعظم آن از آندوسپرم و از میزان کمتر سبوس تهیه شده باشد. این آرد برای پخت انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم و برخی از انواع شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد.

مدت ماندگاری محصول در شرایط بهینه و مناسب ( رطوبت نسبی ۶۵-۶۰% و دمای حداکثر ۲۰ سیلیوس ) می توان حداکثر ۴ ماه نگهداری نمود.

در شرایط عادی حداکثر ۲ ماه.

ویژگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی فرآورده های نهایی – آرد ستاره





اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
تلگرام فیس بوک